Face to face: Нина Палмиери и "Секс образование"

Телевизионният формат става едно от най-гледаните предавания по кабел на Апенините и е подновено с втори сезон, който в момента се излъчва по FOX Life Италия, а от 23 декември 2012 и по FOX Life България, където ViewSofia е основен медиен партньор...

Италианката Нина Палмиери завладява с неописуем чар и сексапил. Журналистката работи като сценарист в следните заглавия Invisibili (Невидим), Il Mestiere di vivere (Изкуството на живота) и Blu Notte (Синя нощ). През 2006 г. пише сценария и режисира I Viaggi di Nina (Пътешествията на Нина), които по-късно водят до книгата й Ragazze che amano Ragazze (Момичета, които обичат момичета), публикувана от Мондадори в Италия през 2010 г.

"Секс образование" е първата поява на Нина пред камерите с двойна роля, като автор и водещ на предаването. Телевизионният формат става едно от най-гледаните предавания по кабел на Апенините и е подновено с втори сезон, който в момента се излъчва по FOX Life Италия, а от 23 декември 2012 и по FOX Life България, където ViewSofia е основен медиен партньор.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.