Следва

Това, което знам... с Драго Симеонов

Любен Дилов се сгоди

Дилов-син се е сгодил за  за приятелката си Мария, която е на 28 години и е дъщеря на публициста Огнян Марков...

 

People of art преди 11 години

Любен Дилов-син е познат като един от най-активните фейсбук потребители. Той не остава безучастен към нито една ситуация и редовно дискутира със своите последователи злободневни теми и събития. Разбира се, и следновогодишното му изявление бе доста интересно. Той написа:

"Да живее зелевата чорба - напитката на утрешния ден! Защо посрещаме новата година с толкова много пиене? Вероятно е някаква форма на анестезия за първия работен ден на годината... И друго - казвах ви аз, че пушенето пред заведенията ще доведе до жертви. Ето, трима кукери в Петричко вече пострадаха! Ако си бяха пушили вътре в костюмите, това нямаше да се случи!".

Въпреки цветущия статус обаче, всички обърнаха много повече внимание на промяната в семейно положение, която беше настъпила малко преди него. Той премина в статус "сгоден", което активизира всички потребители на Любо и задръсти страницата му от поздравления. Въпреки тази ситуация, той все още не е отговорил нищо.

Вероятно става въпрос за приятелката му Мария, която е на 28 години и е дъщеря на публициста Огнян Марков. Тя се занимава с писане на сценарии за шоу-програми, а последната й работа е като сценарист в предаването "Денис Ризов и приятели".

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра