Следва

Папарашко-усмихнато: Мила Йовович на плажа на Хаваи

12 бавачки. Не филм, а новогодишен сценарий с участието на Джоли/Пит

По-интересното в случая е не фактът на пребиваването на семейството там по празниците, а...

People of art преди 11 години

Голямото семейство Пит - татко, мама и шестте деца, са в заслужена почивка около празниците. Бдителни колеги уточняват, че става въпрос за семеен отдих на Карибите, където звездната двойка ползва любезно предоставената им от дизайнерът Дона Каран вила.

По-интересното в случая е не фактът на пребиваването на семейството там по празниците, а броят на  придружаващите ги бавачки. Точно 12 /дванадесет/ са жените, които са наети да се грижат за малчуганите, т.е.
звездното семейство е наело по 2 бавачки на дете. Да има!

В компанията на Анджи и Брад са освен децата и техните гувернантки, още родителите на Пит, неговите брат и сестра и общо трите им деца.

При така организираната почивка и особено при наличието на такъв феноменален брой бавачки, можем да си представим какво удоволствие е да си на почивка точно на Карибите. Няма никакво съмнение, че за двамата влюбени и семейството им ще има достатъчно време за релакс, спа, йога и прочее глезотии, с които са известни островите. Нещо, което при други равни условия няма как да се случи, както знае всеки простосмъртен, дори и не толкоз многодетен родител.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра