Следва

Четиво в четвъртък: Oткъс от "Между приятели" на Амос Оз

Папарашко-усмихнато: Мила Йовович на плажа на Хаваи

В папарашките трофеи, които показваме, актрисата не спира да се смее, да снима с фотоапарата и да се радва на най-обичните си хора, което е супер симпатично за гледане и вземане на пример в началото на годината...

People of art преди 11 години

Супер сладка е на тези снимки актрисата и модел Мила Йовович. Далеч от червения килим и неговите условности, и обградена от семейството си, Мила е просто прекрасна в плажното си настроение, обуто в обикновен бял бански и сив топ и украсено с красиво червило на устните.

Актрисата е на Хаваите, на о. Мауи, където използва празниците, за да си отдъхне след силната година, която имаше. Компания на хубавата мама правят дъщеричката Евер и таткото - режисьорът Пол Андерсън.

В папарашките трофеи, които показваме, актрисата не спира да се смее, да снима с фотоапарата и да се радва на най-обичните си хора, което е супер симпатично за гледане и вземане на пример в началото на годината. Даже се радваме на труда на хората, които снимат скришно. Ако снимките са като тези - толкова зареждащи, всъщност в този нездрав интерес има и хубави неща.









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра