Следва

Мултифункционалност облечена в лукс - новите чанти на Louis Vuitton

Противоречива колоритност в пролетната кампания на Chanel

Дългоочакваната рекламна кампания на Chanel, посветена на пролетно-летния сезон е вече факт

Fashion преди 11 години

Времето може да е студено, но големите модни брандове вече пускат своите пролетно-летни рекламни кампании. 

Разбира се, и дългоочакваната рекламна кампания на Chanel е вече факт и може да се похвали с колоритност не само по цвят, но и по възраст на моделите, които са застанали пред обектива и участват в нея.

По традиция, творческият директор на марката и автор на част от рекламната кампания - маестро Карл Лагерфелд лично е избрал момичетата и този път негови музи са Ондриа Хардин и Юми Ламбърт, които са на противоречивата възраст от почти 16 години, както и 42-годишната легенда Стела Тенант.

Въпреки разликата във възрастта между тях, на снимките те са органично трио, което е свършило прекрасна работа за Chanel и този път!



Лагерфелд определено е черпил вдъхновение от Япония за тези кадри и дори е превърнал традиционната японска стая за чай в будоар, в който моделите сменят дрехите от колекцията.

Един от тоалетите, в който е облечена Хардин обаче, се стори крайно неподходящ на критиците за възрастта й и те побързаха да изразят възмущението си към черната прозрачна рокля, която не скрива дори малка част от бельото й и с която тя по детски непринудено позира. Още доста недоумения за избора на Карл предизвика същият кадър, на който нейната връстничка е в пълен контраст с нея облечена в цитрусов пуловер-рокля, с подобен, на който и двете все още ходят на училище. 

За участието на британката Тенант в кампаниите на Chanel обаче, едва ли някои може да претендира, имайки предвид последните 15 години, в които Стела е любимата муза на Лагерфелд.






More Fashion