Следва

Косата ни харесва така: ниска конска опашка

Какво ново - От Lancôme отново се спряха на Ема Уотсън

И през тази година актрисата продължава сътрудничеството си с френския козметичен гигнт Lancôme ...

Hair преди 11 години

И през тази година Ема Уотсън продължава сътрудничеството си с френския козметичен гигант Lancôme, което стартира още през 2011 година.

С късата си прическа, пригладена назад, красивите очи и бонбонени устни, актрисата е най-точното попадение за рекламно лице на пролетната колекция на марката, която носи сладкото име "In Love".

Тя е жизнерадостна смесица от пастели, вдъхновени от пролетта и смели коралови, лилави, оранжеви и цвят фуксия нюанси, които дори не трябва да чакаме, за да имаме. Защото добрата новина е, че "In Love" колекцията вече е в продажба и почти веднага можем да постигнем ефекта на нежно видение, който има Ема, с подчертани в пленително тюркоазено очи, розови устни и закачливи румени бузи.

 

Преди време се говореше, че Ема е твърде младa за такава важна роля, но от Lancôme, очевидно са решили, че едва ли има по-успешна муза от младата актриса. Имайки предвид разкрасителните продукти, на които залагат през този сезон и на нас ни е трудно да си представим друга коя би се справила по-добре с ролята.

Красавицата също признава, че работата с козметичната марка й донася силно удовлетворение, така че както се казва... намерили са се!  

 

 

More Hair