Следва

Честит имен ден на най-известните именници у нас!

Бербатов - мафиот! Футболистът с роля в нов сериал

Митко ще го играе лошо момче, което било и едно от условията му, за да приеме ролята....

Events преди 11 години

Най-вероятно ще гледаме Димитър Бербатов не само на футболния терен, но и като актьор в български сериал. Става въпрос за новата продукция на тандема Митовски - Гочев - семейната драма "Фамилията".

Поредицата се очаква да тръгне през пролетта на 2013-та, а режисьорът Димитър Митовски потвърди новината.

Футболистът ще го играе лошо момче, което било и едно от условията му, за да приеме ролята. "Той каза, че много му се играело нещо като злодей, мафиот. Иска да плаши хората, да ги шокира. Може би такава му е природата, а в един фил можеш свободно да бъдеш злодей и пак да те обичат", коментират от екипа, който стои зад "Фамилията".

Лошо момче ще бъде и Калин Врачански, който най-сетне ще се дистанцира от образа на сладникъв романтичен красавец. Персонажът му ще всее смут в съня на Стефан Данаилов, който крие зловеща тайна като глава на влиятелно семейство. Действащият депутат заглажда ревера на авторитет с тираничен характер, който преследва целите си с цената на всичко. По негова вина загива синът му, а за да избегне затвора, героят му тъпче жена си (Бойка Велкова) с хапчета, които отслабват паметта и я тласкат към лудостта. Само един ще се изправи срещу силата на "Фамилията".

Сериалът се очаква с голямо нетърпение както от зрителите, така й от Би Ти Ви, които се надяват да си върнат лидерското място в праймтйма с него.

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?