Следва

Невероятната форма на Стефани Сиймор - отново наслада за окото

Наоми Уотс като Лейди Даяна - Да или Не?

Екранизациите за живота на изключително интересни жени, живели в миналия век и оставили дебела следа в...

Movies & TV преди 11 години

Екранизациите за живота на изключително интересни жени, живели в миналия век и оставили дебела следа в умовете и сърцата на хората, се роят и сякаш граничат с епидемия. Което е обяснимо - такъв вид проекти обичайно са печеливши и интересни, а ако са направени добре се превръщат във вечна класика.

Също толкова обичайно е и наемането за главните роли в тези продукции на изключително популярни и харесвани съвременни актриси, които да прелеят от свежата си кръв в образите от миналото, окъпвайки ги в нов и съвсем съвременен блясък.

След като Мишел Уилямс изигра Мерилин Монро, Линдзи Лоан съответно Лиз Тейлър, а Никол Кидман се зае с превъплащението си в принцесата на Монако Грейс, дойде ред на Наоми Уотс, която последно гледахме в "Невъзможното", да изиграе една от най-големите звезди на светския небосклон - лейди Даяна Спенсър, покойната бивша съпруга на Уелския принц и престолонаследник на британската корона Чарлз.

В края на август ще се състои световната премиера на филма "Даяна: История на любовта" (Diana), в която главната роля играе именно Уотс. Филмът разказва за последните две години от живота на принцесата на Уелс и взаимоотношенията й по това време с пакистанския хирург Хаснат Хан, с когото, според слуховете, Ди изживява единствената си истинска любов.



От първите готови кадри става ясно, че стилистите на лентата са се опитали максимално да наподобят грима на покойната принцеса, както и прическата /Наоми Уотс не е пожелала да рискува и да играе със собствената си коса и през цялото време е с перука/, и излъчването й.

Дали и доколко са успели е сравнително рано да се твърди, но ние не сме съвсем сигурни дали приликата ще се окаже правдоподобна в крайна сметка.





А вие как мислите?
 

Анкета

Наоми Уотс като Принцеса Даяна...

More from View Sofia

Insta-вдъхновения: Винтидж е новото секси, точно като тези 20 fashion профила

All fashion преди 2 години

Ако като нас сте пристрастени към винтидж стила, култовите облекла, емблематичните модни ревюта, легендарните дизайнери и незабравимите тоалети на героите в сериалите от 80-те и 90-те години, значи сте готови да кликнете "следвай“

More Movies & TV