Следва

Коя е любимата реплика на зрителите от четвъртия сезон на "Столичани в повече" ?

ТHE HILLS сезон 4 стартира по CITY TV

Продължението на сагата - в ефир!

Events преди 11 години

CITY TV започва излъчването на четвърти сезон от риалити шоуто THE HILLS – продължение на любимата на всички зрители сага.

В този сезон Лорън, позната на феновете още от Лагуна Бийч, трябва бързо да се приспособи към новото си ежедневие и новия си дом, който дели с двете си най-добри приятелки. Съжителството поставя приятелството на момичетата пред огромни изпитания.

Одрина се съмнява, че Ло иска да развали приятелството им с Лорън, и дори решава да живее в отделен дом. Продължават и премеждията във връзката на Спенсър и Хайди, след като при тях се премества да живее сестрата на Хайди – Холи.

Междувременно, Уитни започва често да пътува до Ню Йорк, като част от работата си в People's Revolution, което се оказва и новото й основно занимание. 

Лорън пък вече е готова да продължи напред в любовта, след трудностите и тежката й раздяла с Броуди.

Дали Лорън ще се събере със старата си любов Дъг?! Дали Одрина ще успее да се пребори за връзката си с Джъстин? Или може би Лорън ще се събере отново с голямата си обич Джейсън!?

Четвърти сезон на THE HILLS разкрива повече от важните моменти от живота на риалити героите. Не го пропускай!

За да разбереш най-вълнуващите и любопитни моменти от живота на Лорън и Хайди, следи ТHE HILLS - всеки четвъртък от 18:00, с повторение - всяка неделя от 14:00 само по CITY TV.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?