Следва

Питай ме, питай ме: Как да си изберем шампоан - Специалистите съветват

Пролет 2013 - 5 beauty трика, от които можем да се възползваме още сега

И докато с нетърпение чакаме песента на пролетни птици, виждаме ярки червени матирани устни и черен опушен грим, от които ще се възползваме веднага, независимо, че дизайнерите ги заплюха чак за пролетта на току що ...

Beauty News преди 11 години

Въпреки че пролетта ни се вижда все още далечко, ние вече си представяме цъфнали дръвчета и най-разнообразни модни експерименти в тяхната компания. Зимата отминава, бавно, но съвсем непоколебимо и всичко видяно на ревютата за Пролет 2013 чака да бъде претворено в живата действителност, върху самите нас. Което е и най-прекрасното на страстта към модата - добавянето на дозата индивидуалност.

Днес специално решихме да покажем и припомним какво показаха някои от най-добрите дизайнери на ревютата си в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж по отношение начините на гримиране и прическите на моделите си. Някои откровено посветени на пролетта, но толкова прекрасни, че  докато с нетърпение чакаме песента на пролетните птици, сме омагьосани от идеите, които показваме тук и които артистичните гении на дизайнерите и техните екипи решиха да предложат за топлото време.

От повечето от тях, например от ярките червени матирани устни и черния опушен грим, ще се възползваме още сега.



Матирани червени устни като тези, които видяхме при Prada, бяха голям хит в Милано. За зимния сезон перфектен е техния по-тъмен събрат, например в бургундско. Но и това червено е супер!



Ниската конска опашка, която избра Alexander Wang, обиколи всички модни подиуми за пролетните тенденции. Лесна и бързо приложима визия, която се притичва на помощ в сутрините, когато нямаме никакво време. Просто леко приглаждаме и фиксираме зад тила, вместо да я опъваме на върха на главата.



Свободна и леко рошава коса като тази при J. Mendel няма да изчезне от модното полезрение, затова хващаме четката и сешоара и оформяме красиви къдрици. Зимни, или пролетни, все едно, важен е бохемския дух и щедростта в изпълнението.  



Подчертаните вежди си казаха тежката дума по време на седмицата на модата в Ню Йорк и са водещи през зимата, защото й.отиват. Иначе се очертават като силен пролетен тренд, като тези при Jason Wu са в страхотна комбинация със сочни червени устни.



Черно подчертаните очи като тези при Guy Laroche, които видяхме в Париж, са много подходящи за сезона в момента, тъй като са ужасно драматични. Използваме тъмни или сиви тонове, които завършват с гарваново черна спирала за максимален ефект.

 

Мекото време изисква и по-меки варианти на горните предложения, затова за по-невинен и мек грим, вижте тук!



 

 

More Beauty News