Следва

Странно великолепни - Очилата в научно-фантастична форма Erdem

Животът след 45 - Синди Крауфорд като лъвица за Fashion Gone Rogue

Тя е дори на 46. Днес ни върви на красиви зрели жени, от чиито вид веждите ни хвръкват в изненада много нагоре, а...

All fashion преди 11 години

Тя е дори на 46. Днес ни върви на красиви зрели жени, от чиито вид веждите ни хвръкват в изненада много нагоре, а подсъзнанието ни забързва работните си обороти, обещавайки си още от този миг да се храни по-малко, да тренира повече и да държи фронта като тях. Синди Крауфорд продължава да зашеметява с изключителната си фигура, еднакво шикозна както в списанията, така и на плажа.

В конкретния случай я виждаме много артистична в специална сесия за он-лайн изданието Fashion Gone Rogue - зряла, опитна, красива, заразяваща.

Супер моделът носи черно в най-разнообразни форми и хрумки - къса кожена рокля, пестеливи шорти на безкрайно дългите си бедра, съблазнителни бодита, пищно кожено палто и изгражда хубав чувствен образ, професионално, секси, неостаряващо.
















 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.