Следва

Mега секси - Меган Фокс позира съблечена и прелестна за Esquire

Обичта на известните - Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози

Те се обичат и по всичко личи, че нещата съзряват и вървят към сватба. За което разликата във възрастта от 16...

Други преди 11 години

Те се обичат и по всичко личи, че нещата съзряват и вървят към сватба. За което разликата във възрастта от 16, почти 17 години не е никаква пречка. 26-годишната Мери-Кейт и 42-годишният й приятел Оливие Саркози са заедно от около февруари 2012 и очевидно много се обичат.

Полубратът на бившия френски президент Никола Саркози и едната от двете сестри дизайнерки Олсън запазват дискретно мълчание по въпроса ще има ли сватба, ако да - кога.

При всички случаи двойката е почти непрестанно заедно, доста често в града на любовта Париж, а и съвсем наскоро папараците хванаха дребната блондинка с нов пръстен на ръката, нерегистриран преди това, който твърде наподобява годежен.

Като оставим настрана идиличната част от сагата, бившата съпруга на атрактивния френски плейбой - Шарлот, открито постави епитет на любовната връзка на бившия си мъж с Олсен, а именно - "гротеска". Шарлот и Оливие се женят през 1997 година и имат 13-годишен брак с две деца. Които между впрочем не са допускани от майка си за какъвто и да било контакт с новото гадже на баща им.


Оливие Саркози до бившата си вече съпруга Шарлот и до гаджето си Мери-Кейт - видимо по-щастлив с настоящата си връзка

Неприязънта на бившата госпожа Саркози към горещата двойка не личи да обезпокоява Мери-Кейт и Оливие. Двамата имат успешен бизнес, всеки поотделно - той е инвестиционен банкер, тя развива успешно модната си бизнес-империя заедно с близначката си Ашли. Двете притежават брандовете Rag&Bone, The Row и Elizabeth&James, които се радват на изключителна популярност в Америка. Сестрите се наредиха и сред най-влиятелните млади присъствия в световната мода /под 30 г./.



Остава да следим сагата, защото винаги е хубаво когато наоколо ухае на любов. А дали ще се стигне или не до сватба предстои да видим.
 

More Други