Следва

London Fashion Week: Men есен-зима 2013 - Ден 2

Ева Херцигова показа вече наедрялото си коремче

39-годишната чехкиня изглежда повече от перфектно, облечена в кожен клин в нощта на Cirque Du Solei в Royal Albert Hall, където забелязахме...

All fashion преди 11 години

Като известен модел, Ева Херцигова не спира да ни очарова с невероятната си харизма, безупречното си чувство за стил и красивата си усмивка, която озарява лицето, особено сега, когато е бременна с третото си дете. 39-годишната чехкиня изглежда повече от перфектно, облечена в кожен клин в нощта на Cirque Du Solei в Royal Albert Hall, където забелязахме леко наедрялото й коремче.

Ева е облечена цялата в черно, заложила на ярко червено червило и лак в същия цвят, които контрастират с бялата кожа и русите й коси. Майката на двама синове, Джордж на 5 години и Филип на 21 месеца от партньора й Грегорио Марсиаж сякаш сияе от щастие и ние чистосърдечно завидяхме на стройната й фигура.



Нейната внушителна рамка и типични черти на източноевропейка я превръщат в едно от най-разпознаваните лица в модната индустрия и не само. Въпреки бременността си, Ева продължава работа си като лице на Dior Captive skin care, освен това е едно от любимите лица за корици на списания и често се появява, украсила Vogue и Cosmopolitan. Раждането на третото й дете обаче ще остави красавицата за известно време у дома, където да даде цялата си любов и грижи на новороденото. 

 
 

More All fashion