Следва

Обувки Любимки: Judari от Вика Газинская

London Fashion Week: Men есен-зима 2013 - Ден 2

Истински празник е новата колекция на една от най-обичаните марки в Англия, а именно Alexander McQueen. Шедьоврите на мъжките облекла дойдоха под формата на черно-червени ансамбли, елегантни...

All fashion преди 11 години

Силен втори ден мъжката седмица на модата в Лондон отбеляза с шоутата на Вивиан Уестууд и Алекзандър Маккуин, като денят продължи успешно с Nicole Farhi, Jonathan Saunders, Martine Rose. 

Предстои да обобщим и последния, трети ден в рамките на Лондонската седмица, в който важни и любопитни да се наблюдават бяха Hardy Amies, J.W. Andersen и Tom Ford, нищо, че последният отново предпочете потайностите на града, за да презентира колекцията си. 

На 12 януари, в събота, мъжката модна дестинация ще е Милано, където започва поредицата ревюта с шоуто на Jil Sander. 

Но преди това, ето какво се случи във втория ден на London Fashion Week:

Vivienne Westwood




Шоуто на Vivienne Westwood бе връхлетяно от британски фънки заряд, който много ни допадна. Видяхме типични щампи и цветове за бранда, които приветстват с много стил. В колекцията преобладават сини, винено-цикламени нюанси, оранжевото, което идния студен сезон ще е хит, и бежово-сиво.

Nicole Farhi


Креативният директор Джоана Сайкс е заложила на пълна хармония в тъмни и строги тонове, които кореспондират помежду си до съвършенство. Цяла колекция преминава под черни, сиви, студено бели нюанси, пресъздавайки безупречен елегантен и мъжествен вид с помощта на любимите ни материи за зимата - вълна и кашмир. Особено се влюбихме в меките пуловери и жилетки, които искаме да гушкаме до забрава.

Christopher Shannon



Тъмносиньо, кафяво, бяло, сиво и синьо са основните цветове в щурата колекция на Christopher Shannon, която ни впечатли с усмихнати лица на пуловери и ципове на ръкавите на якетата. Без съмнения дрехите са внушителни, с характер и свежи акценти, които придават харизма и най-вече вдъхновяващото чувство да си свободен.

Alexander McQueen




Истински празник е новата колекция на една от най-обичаните марки в Англия, а именно - Alexander McQueen. Шедьоврите на мъжките облекла дойдоха под формата на черно-червени ансамбли, елегантни костюми в черно на вертикални бели черти, както и такива с шарени флорални щампи, луксозно кадифе в бургундско и ненатрапчиви златни детайли. Всички облекла бяха показани с прозрачни маски на лицата на моделите, които пресъздаваха леко остро и студено отношение. Особено внимание обърнахме на чудесните палта, напомнящи на кимоно и елегантните костюми, в които бихме искали да видим повече мъже.

Martine Rose



Някъде в 70-те години ни връща мъжката колекция на Martine Rose с прическите като купичка, груби дънковите якета, панталоните наподобяващи торба. Забелязваме така модерните в Англия якета бомбeр, които в този случай са с цветни щампи на известни марки като Heineken, Jim Beam, Murphy’s, но също и в традиционно черно с оранжева подплата. Несъмнено една интересна колекция, представена на въртяща се платформа.

Виж още: 
London Fashion Week: Men есен-зима 2013 - Ден 1
 

More All fashion