Следва

Академията обяви номинациите за Оскар 2013

Григор Димитров заби и Шарапова! Букмейкъри предвиждат следващата...

Въпросът има ли романс между Григор Димитров и Мария Шарапова е най-горещият преди започващото в понеделник Открито първество на Австралия по тенис...

People of art преди 11 години

Храна на упорити твърдения за любовта между Маша и Гриша даде появилият се кратък клип, в който двамата бяха засечени на разходка в Милано през декември. 

Двамата не признават дали са гаджета, но слуховете затова се подсилиха, след като тези дни бяха "хванати" да тренират заедно преди откритото по тенис на Австралия, което започва в понеделник в Мелбърн.

"Мария Шарапова игра днес на "Маргарет Корт арина" с Григор Димитров. Само съобщавам фактите...", написа в туитър тенис кореспондентът на в. "Таймс" Нийл Харман.

В годините на неговия устрем хасковлията със сигурност е имал не едно завоевание на нежния фронт, но у нас вечно се гадае дали го дава сингъл. Близки до Гришо подшушнаха, че след пловдивчанката Симона Димитров не се е обвързвал с българка. С нея той скъса през лятото на 2010 г., като в отношенията им се намеси треньорът му Питър Макнамара. Григор й звънеше за късмет преди всеки мач, а тя следваше любимия си по турнири. Тогавашният наставник на Григор Петер Лундгрен толерираше гълъбчетата. Именно шведът качи в профила си във Фейсбук снимки на влюбените, но когато Димитров смени Лундгрен с австралиеца Макнамара, ултиматумът бе даден - или правиш кариера или любов.

Така дъщерята на бизнесмена Ангел Стефанов, собственик на молове, авиокомпании и хотели, напусна живота на Гришо.


Григор целува бившата си приятелка Симона, която преди години го следваше незименно по всички турнири

Оттогава най-добрият ни тенесист още по-ревностно крие сърдечните си романси. Докато не се разнесе клюката, че е станал бойфренд на бившата номер едно Серена Уилямс. Пак снимка стана причина за догатките. Българинът се щракна с американската си колежка в Париж. И отново туитър разбуни духовете, тъй като фотото излезе в блога на Серена, а таблоидът "Ню Йорк поуст" намекна за интимност между тях. После се разбра, че Серена се е хванала с бившия вече треньор на Димитров Муратоглу. И тримата живееха в Париж и излизаха заедно.


Слуховете свързваха българския Казанова и с бившата номер едно Серена Уилямс

През лятото на миналата година мистериозна брюнетка го разцелува край кортовете на турнира в Куинс. Покрай Димитров се завъртяха и доста "ментета". Като жълтите издания писаха за неговите връзки с певицата Поли Генова, примата ни в тениса Цветана Пиронкова, та дори и Златките. Всичко обаче, се оказа измислица!

Въпреки безспорния си сексапил Шарапова няма имидж на мъжемелачка. Мария също не говори много за връзките си, но от никой не бяха тайна взаимоотношенията й с баскетболиста Саша Вуячич. Неочакваната им раздяла обаче, даде повод и засили още повече слуховете за взаимоотношеията между нея и нашето момче.


Григор (на заден план) и Мария бяха щракнати заедно от папараците в Милано, което подсили слуховете за техните взаимоотношения

Покрай завоеванията на Гриша букмекърска къща от Азия дори пусна залози кое ще е следващото дупе, което ще оправи сваляч №1 на корта. Според прогнозите следващото завоевание на Григор най-вероятно ще бъде Мария Кириленко. Ако сънародничката на Шарапова влезе в леглото на българина всеки заложен долар ще донесе четворна печалба, тъй като коефициентът е 4,00. По-малки са шансовете на Цветана Пиронкова, която е със ставка 4,50. Най-невъзможният вариант е Каролине Вознячки, която е сгодена за голфъра Роти Макилрой и коефициентът е 35,00.

Букмейкърът е обявил залог и за евентуално бракосъчетание между Григор и Шарапова. Шансовете двамата да минат под венчило се оценяват на едно към десет.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра