Следва

Stella McCartney Pre-Fall 2013 - Нежната геометрия

Ирина Шейк в пълния си блясък в гореща реклама

В конкретния случай обаче показваме една серия от разголени рекламни снимки, за които 27-годишната рускиня е...

All fashion преди 11 години

В последните дни и седмици Ирина Шейк е едно от най-солидните присъствия в светските хроники по света. Почти в 100% от случаите придружавана от гаджето си - Кристиато Роналдо. На събитието за "Златната топка" в Цюрих тя го придружаваше в ослепителен черен тоалет и ярък грим, дни преди това двамата обиколиха светските медии с папарашка серия, уловила ги на обяд в Мадрид.

В конкретния случай обаче показваме една серия от разголени рекламни снимки, за които 27-годишната рускиня е невероятно търсена. Топ моделът е ангажиран за кампанията на марката за бански костюми Aqua Bendita, която е поредната в съвместното им сътрудничество.

Снимките за колумбийския бранд са направени на Лазурния бряг, в Сен-Тропе. И фонът за сесията е божествен.

Освен това мацката е супер секси, банските са изключително разнообразни, сред тях цели с медали и ордени или много изрязани бикини, както и спортни дрешки за плажа.



Супер много цветове, детайли, които сме позабравили в плажния им прочит, но пък адмирираме, като синджири, апликации, сложни като текстура тъкани, ламе.

И като плътна еротична линия през всичко това красивата Ирина - гореща лятна наслада за всички.














































 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.