Следва

Петъчна доза СЕКС - Дейвид Бекъм по Гай Ричи от H&M

Stella McCartney Pre-Fall 2013 - Нежната геометрия

Всичко това се случи преди дни в неспящия Ню Йорк, но понеже е зима, традиционната градина бе заменена от...

All fashion преди 11 години

Всичко това се случи преди дни в неспящия Ню Йорк, но понеже е зима, традиционната градина бе заменена от великолепно пространство с римски колони, богата библиотека, старовремска камина и величествени полилеи.

Прекрасна в своя сив елегантен гащеризон, дизайнерът Стела Макартни представи с грандиозно парти колекцията Pre-Fall 2013 на лейбъла, носещ нейното име, в която изобилстваха впечатляващи акценти върху иначе спокойни цветове и чисти геометрични кройки.

На силно модния купон гости бяха Ана Уинтур, актрисите Ким Катрал, Мери Луис Паркър, Глен Клоуз, холивудският актьор Алек Болдуин и други интересни хора от светското обкръжения на Макартни.

Красота е посланието в тази толкова добре направена колекция, върху която е експериментирано с oversized палтата, традиционния костюма, роклите, чрез заиграване с цветовете, принтовете и материите, които са основно луксозният кашмир и жакардът.



Фин шик, подсладен с едрото райе на 60-те, мокасините от змийска кожа, ориенталските принтове, ярки или приглушени, но впечатляващи цветове. Забелязват се изумителни контрасти, фантастични силуети и култови артикули, които ще искаме да имаме веднага след като бъдат пуснати в продажба като чантите и дългите панталони например.



И този път Стела Макартни се справи чудесно с мисията да бъде различна по нейния си елегантно-британски начин, който толкова харесваме.

Цялата колекция следва надолу:






















































 

More All fashion