Следва

5 топ неща в черно-бяло, които да си купим този уикенд

Петъчна доза СЕКС - Дейвид Бекъм по Гай Ричи от H&M

Мускулест, строен, татуиран подобаващо и очевидно, за да сме честни, напълно харесващ се, е Дейвид Бекъм в тази...

All fashion преди 11 години

Мускулест, строен, татуиран подобаващо и очевидно, за да сме честни, напълно харесващ се, е Дейвид Бекъм в тази почти жива серия от последните снимки на звездата за H&M.

Сътрудничеството между гигантската верига и прочутия хубавец продължава и Дейвид отново е рекламно лице на по-луксозната линия бельо на бранда, както беше и миналата година.

Спортистът се явява рекламно лице и тяло на боксерки, гащи и топове, произведени от висококачествен памук и по идея на самия Бекъм, които освен това се радват на много добър отзвук сред купувачите. както от мъжки, така и от по-светнатия относно хубаво бельо дамски пол.

Режисьор на промо-видеото е не друг, а Гай Ричи, а самият Дейвид Бекъм изглежда видимо в перфектна кондиция, добре отпичинал на Малдивите, от където току що се завърна с Виктория и четирите им деца. 

От видяното в тези снимки можем да отсъдим, че кампанията ще е пълна с динамичен сексуален заряд, което няма как да не адмирираме.

Бекъм е прекрасен, мускулест и достатъчно модерен като типаж, за да ни е омръзнал. Така че чакаме пълния запис с нетърпение.














 

More All fashion