Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 14 - 20 януари

Дизайн за вдъхновение: Няколко нюанса сиво

Това определено е място, на което спокойно можеш да се заключиш от видимата сложност на света...

All About Life преди 11 години

Простотата е съвършенство и това по всичко личи в този дом. Изключително опростен, но много стилен интериор, решен в неутрални цветове, който носи елегантен и уютен дух в себе си и ни кара небрежно да зареем поглед на някъде. Това определено е място, на което спокойно можеш да се заключиш от видимата сложност на света!

Апартамент, който определено не впечатлява с размерите си, но е впечатляващ характера му и факта, че не е претрупан и няма абсолютно нищо излишно. А както казва модната икона Коко Шанел: "Съвършеният стил не е този, в който няма какво да се добави, а в който няма какво да се махне!" и ние сме абсолютно съгласни с нея!
 

 





























 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.