Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

London Fashion Week: Men есен-зима 2013 - Ден 3

Последва шоуто на J.W. Anderson, Tom Ford, Katie Eary, Matthew Miller и Xander Zhou. Вечерта завърши с частно...

All fashion преди 11 години

В последния, трети, ден от седмица на модата в Лондон, първи на модния подиум се изкачиха моделите, които представиха колекцията на Christopher Raeburn.

Последва шоуто на J.W. Anderson, Tom Ford, Katie Eary, Matthew Miller и Xander Zhou. Вечерта завърши с частно парти, на което домакин бяха редакторите на GQ и LC:М chairman - Dylan Jones, Tinie Tempah и Paul Smith.

И ето какво ще се случи в гардероба на мъжете през следващата есен-зима 2013

Christopher Raeburn




Дизайнерът ни зарадва приятно, създавайки готини и в същото време много топли дрехи. Склонни сме да се влюбим напълно при гледката на мъж, облечен така и готов да отплава с яхтата си. Тази колекция, съсредоточила се върху сиво, бяло и синьо, ухае на море и свежест. Виждаме парка и якета, които напомнят на милитъри стила, но притежаващи стилистични качества, които ние дълбоко уважихме.

Katie Eary



Много цветна, много палава и много флорално наситена колекция, която обединява шик и ексцентричност. Признаваме, че бяхме изненадани от цветовата гама, която преливаше от лилаво-розово-цикламени нюанси, но пък и много ни хареса. Красиви рози разцъфват по ризите, пуловерите и палтата или сини странни същества, които определихме като раци с големи щипки, играят на черен фон. Несъмнено колекция, която насочва вниманието право към нея и заявява позицията си на водеща марка.

Matthew Miller



Песимизъм и много черно строеше от колекцията на Matthew Miller. Видяхме слогана “Born to fail”/ „Роден да се провалиш”/ повече от един път, което ни се стори прекалено депресиращо за дреха, която да носим с удоволствие или да виждаме любимия в нея. Ревюто ни напомни на филма „Матрицата” с черното, като основен цвят на дълги до колената палта, панталони и пуловери. Все пак не бива да пренебрегваме името Miller, което е важен фактор в модната индустрия.

Xander Zhou



Една колекция, която никак не е за подценяване, ни накара да се замислим над слогана “Boys will be boys”, който видяхме на няколко блузи с дълъг ръкав в шоуто на Xander Zhou. Силна доза ексцентричност ни засипа в сиво, бяло и сини цветове. Харесаха ни палтата с отрязани рамене, които бихме искали да видим в дамския гардероб, а за него оставаме костюмите в изчистени форми, панталоните, които никак не са за изпускане, въпреки раздвижените форми, и задължително суичерите и блузите с дълъг ръкав.

Tom Ford



Ранните 60-те и мек библиотекарско-секси стил ни предлага Том Форд. Виждаме класическо каре, което много ни харесва и за пореден път се убеждаваме във вярната си любов към мъже с костюми. Елегантен и красив, мъжът на бранда печели овациите ни с интелигентно излъчване, което винаги е толкова секси! 

Лондон показа всичко, на което градът е способен, още мъжко вдъхновение ще видим от утре, когато е стартът на Миланската седмица на мъжката мода в италианския град. 

Виж още: 
London Fashion Week: Men есен-зима 2013 - Ден 1

London Fashion Week: Men есен-зима 2013 - Ден 2
 

More All fashion