Следва

14 януари, понеделник - Givenchy Pre-Fall 2013

Седмичен ХОРОСКОП - 14 - 20 януари

Седмицата обещава да бъде особено емоционална и пълна с контакти. Приготви се за това, плановете ти във всеки...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмицата обещава да бъде особено емоционална и пълна с контакти. Приготви се за това, плановете ти във всеки един момент да бъдат нарушени от теб самия. Седмицата не разполага към организираност и рутинна работа, но призовава към приключения, така че има голяма вероятност изкушението да наруши монотонността на живота ти. Това е добър период за активен отдих, спорт, излети, нови преживявания и нови впечатления. Избягвай конфликтите, не прекалявай в нищо и седмицата ще ти донесе доста положителни емоции.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тези седем дни използвай само законни методи в бизнеса, откажи се от лъжи и измами. В букета за тази седмица трябва да добавим от всичко по малко: работа, личен живот, отдих, светски събития, малка покупка (за теб или за децата ти), пътуване извън града през почивните дни, вечер в шумна компания.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Никакви непредвидени обстоятелства, не могат да нарушат ритъма ти на живот.Така че седмицата обещава да премине продуктивно, особено ако успееш да не се дразниш на досадни пречки и егоисти. Краят на тези седем дни ще премине под знака на пасивността и релаксацията. Всъщност, това ще бъде много хармонична пасивност. Звездите не изискват от Близнаците повишена енергичност и на теб самия едва ли ще ти се иска да бъдеш активен. При възможност се отпусни и не предприемай нищо и това ще бъде правилното решение.

РАК 22.06 – 23.07

Само напред и никакви съмнения! Сега ти се предлага да реализираш безразсъдно идеите си, без да се страхуваш. При това имаш категорична забрана да се съветваш и да даваш съвети. Налага се да действаш самостоятелно!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Готов си да търсиш в почти всеки свой приятел или познат признаци на консерватизъм и ретроградност. Ще те изважда от равновесие нежеланието на другите да приемат твоите мисли и идеи. Това поведение не може да се обясни с нищо друго освен с проявата на егоцентризъм и непреклонен инат. Ще продължиш да настояваш упорито на своето до края на работната седмица. През уикенда твоите емоции ще станат положителни и заразителни (в добрия смисъл на думата), а плановете и идеите - интересни. Като цяло, тези дни са изключително благоприятни за нови запознанства и реализация на почти всички проекти.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Сега Девите стават истински представители на собствения си пол: жените - чувствителни, чаровни и великодушни, а мъжете се превръщат в истински мъже - благородни и силни. Ще се стремиш към такива ситуации в живота, в които да можеш да проявиш истинските си качества и черти на характера. Това е време за любов, но по-скоро платоническа или романтична, отколкото физическа.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Събитията от тази седмица ще ти помогнат да разбереш себе си чрез други хора. Не се страхувай да се срещаш с непознати, сега като цяло е много важно да направиш добро впечатление на другите. Ако поискат да се запознаят с теб или да те поканят на кафе - значи живееш в един ритъм със своята съдба и се приготви за незначителни, но "опияняващи" промени в живота си. В деловата сфера е възможна кратка командировка. През този период е добре да заминеш някъде или да подготвиш почвата за бъдещо заминаване.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Седмицата обещава да мине без особени сътресения. Делата ще ти се удават доста лесно, а съдбата може да ти предостави добър шанс да подобриш социалния си статус. За да не изпуснеш късмета си, трябва да избягваш всякаква екстравагантност като във външния си вид, така и в поведението. Класически стил, сдържаност в думи и жестове и успехът няма да те подмине!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Пред теб се откриват безкрайни простори, пътувания, приключения, странни събития, които ще стимулират твоя интерес към живота. Но ако си със затворен характер, не очаквай нищо добро – от всичко това ще изпитваш страх и ще те побиват тръпки. Сега ще имат успех само тези хора, които са отворени и жадуват за нещо ново.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Трудно ще устоиш на изкушението да си купиш някаква нова дрънкулка. Ако не искаш да станеш жертва на активното пазаруване, обръщай по-малко внимание на рекламните лозунги и съветите на приятели. В четвъртък, доверчивостта ти към всякакви реклами може да надхвърли всички разумни граници, достигайки нивото на абсолютна невинност и пръскане на пари! Изключително полезно е да посетиш места, където обикновено се събира ако не каймака на обществото, то публика с вкус и статут. Може например, да посетиш моден клуб, премиерата на нов филм или интересна изложба. На тези места ще имаш шанса да осъществиш неочаквано запознанство, което впоследствие ще се окаже много полезно за в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Изключително спокойна седмица. Може би затишие пред буря? Огледай внимателно хората около теб, всички ли са толкова честни, колкото изглеждат. Но не трябва нищо да предприемаш, изчакай - сега не е време за бурни страсти. Благодарение на твоята работоспособност ще преизпълняваш набелязаните планове. Тази седмица е добра с това, че през тези седем дни не се предвижда надбягване с живота и резки промени в плановете. Това е благоприятно време за възстановяване на силите.

РИБИ 20.02 – 20.03

За твоя зодиакален знак това е седмица за самореализация. "Аз съм творец. Правя любимите си неща и всичко ми се получава!" Опитай се през тези седем дни да видиш плодовете на усилията си, но не от позицията на работа или потребител, а от творческа гледна точка. Творчество е ключовата дума за тази седмица и за твоя знак, а в коя област от живота ще се прояви (работа, хоби, забавления или пътуване) - вече зависи от теб. Опитвай се да подхождаш творчески към проблемите – градивно и изобретателно.

39 години. Толкова навършва топ моделът Кейт Мос на 16 януари, сряда. 
 

More Astro