Следва

Кейт Ъптън в страхотна супер секси сесия за V Magazine

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Оттогава американката успешно фокусира мъжките фантазии, просто защото сякаш е скроена за това...

All fashion преди 11 години

Кейт Ъптън и страхотната й супер секси сесия за V Magazine

Кейт Ъптън зашемети ценителите на извънредната женска красота още с появата си за сефте на корицата на Sports Illustrated през 2011.

Оттогава американката успешно фокусира мъжките фантазии, просто защото сякаш е скроена за това. Съблазнителната й фигура и изразително лице се появяват все по-често в серии от невероятно въздействащи снимки, всяка с различен сюжет, но еднакво добре интерпретиран от русата хубавица.
Миналата седмица 20-годишният модел се появи в супер секси сесия за V magazine, издържана в стилистиката на 60-те. Снимките са извънредно елегантни и силно интригуващи, дрехите са безупречно фокусирани във времето от преди половин век, а Ъптън е изключителна.

Моделът е облечен в съответните на периода поли, костюми, дори нощница и носи емблематичните за времето силно тупирана нагоре коса и плътна очна линия.



В кадрите присъства и секси младо гадже, а в един от тях се вижда мацката по сутиен и пола-молив, докато се оглежда в огледалото, а зад нея се мярка изумената физиономия на камериерката в хотела, в който се случват нещата. 

Себастиан Фаена, авторът на снимките, е очарован от присъствието на модела: "Кейт има качествата на звезда. Тя играе като актриса от голяма величина, много е добра, иронична, превъзходна в ролята на отегчена и объркана домакиня. Тя е уникална и не прилича на никой друг в момента."

Иначе Кейт Ъптън съвсем наскоро зае третото място след Дженифър Лоурънс и Мила Кунис в класацията на AskMen.com за Най-желаната жена на 2012. Междувременно дебютира на корицата на английският Vogue за Януари, по който повод редакторът на списанието Александра Шулман заяви, че самата тя е горяла от желание да прегърне жената с най-съблазнителни извивки по време на снимките. Шулман заяви: " Много рядко се случва при момичета модели - да прескочат от една сфера в нашия бизнес в друга. Често моделите от подиума нямат никакви извивки. За разлика от тези, които рекламират бельо и бански като Кейт. С избора си на Кейт за първия брой за годината, исках да се отдалеча от стереотипите и да посрещна годината с млада жена на корицата, която е истински далеч от обичайно възприеманото за модел."

Независимо, че в момента Кейт може да се похвали с невероятно пищен бюст, по собственото й признание в гимназията тя е страдала от липсата на гърди.

Наличието им сега обаче, в комбинация с безспорния й артистичен талант, красиво лице и неповторимо излъчване, я превръщат в категорична звезда на хоризонта. А, че успехите й тепърва ще се множат, не само допускаме, а сме напълно сигурни.

Виж всички снимки на Кейт тук>>
 
Приключение с влак



Магическото пътуване в един вълшебен влак. Ако бяхме деца, щяхме да искаме да пътуваме така към мечтите и
фантазиите си. Но понеже вече не сме, го искаме още повече.

Сесията е на френското списание за детска мода Milk. Приказният елемент е наситен и майсторски, тръгва от декора и стига чак до позите на децата, включително и прозявките им.

Абсолютно прекрасна стилистична работа на Мелани Хефнер и фотографска - на Елизабет Тол.

Виж всички снимки от кампанията тук>>

Перфектната Celine Pre-Fall 2013



Защото я смятаме за безупречна. Синьо е цветът, плисе е акцентът, дълго е думата - център на събитията, златно и бяло различават обувките. 

Силуетът при Celin е отделна дума. Без аналог.

Виж още снимки от колекцията тук>>

Пролетно-лятната кампания на датската Won Hundred



Защото е спазен и безупречно уловен стила на марката - скандинавски чист, градски елегантен, ненатрапчиво добър като качество. Харесваме цветовете, пестеливите детайли, статичността, в която има много стаено движение, необичайните аксесоари с важни роли в снимките - почти разпаднали се автомобилни гуми, венец от полски цветя, алое, кактус...



Виж всички снимки от кампанията тук>>

Нова пролет в жестоката сесия за февруарския Elle, Япония



Един нов, изключително модерен прочит на 60-те откриваме в геометрията, цветните петна, косите, сценографията и цялостния стайлинг в "Graphic Novel", сесия за февруарския Elle Япония, запечатана във вечността от обектива на Майкъл Сандърс. И точно така си представяме пролетта на 2013-та - в контрасти, силни акценти и емблематични дрехи и аксесоари, като ботушите Chanel, чантите Dior и така до безкрай. 

Виж всички снимки от сесията тук>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.