Следва

Портокалово момиче

D:FUSED night

От момента, в който се срещнахме точно в 7 в една февруарска сутрин, пред нас се разкри най-позитивната, иновативна...

Beauty News преди 16 години

От момента, в който се срещнахме точно в 7 в една февруарска сутрин, пред нас се разкри най-позитивната, иновативна и енергична личност в нашата coiffeur-култура.

Два месеца по-късно на 31 Март в хотел Sheraton Митко Дамов опразнува с грандиозно парти 5 години от създаването на веригата салони Vogue Vision, с които създава и налага модата на косите в България!





Гостите на бляскавото събитие, наблюдаваха нестандартно представяне на новите техники за подстригване, показани от Митко Дамов и неговия италиански колега Маурицио Рандадзо...

По време на събитието специално участие взеха Маурицио Рандадзо и Сергей Херд, представители на Централния международен институт La Biosthetique Ò Paris. Топ коафьорите показаха с линията D:FUSED своето усещане за пулса на времето.





Новата колекция идва с четири техники за подстригване и боядисване – “in Street and Glamour” – както за ежедневието, на улицата, така и за бляскави изяви.

Отговаря посредством лежерна акуратност на новите изисквания на фризьорската сцена. D:FUSED означава еволюция, “СЛИВАНЕ” по отношение на форма и техника.

Къси, вътрешно оформени степени и перфектни цветове остават усещане на лекота и тотален перфекционизъм.

More from View Sofia

More Beauty News