Следва

Какво ново - Албер Елбаз с грим колекция за Lancome

Обичта на известните - Орландо Блум и Миранда Кер щастливи заедно на наградите Златен глобус

От наличните кадри се вижда как актьорът от „Властелинът на пръстените” и „Карибски пирати”, чудесен в...

All fashion преди 11 години

Само няколко седмици по-рано слухове за окончателната им раздяла с предстоящ развод плъзнаха из всемирната жълта преса, но очевидната им радост от това, че са един до друг на наградите Златен глобус вчера, опровергава всички налични спекулации за края на брака на топ модела Миранда Кер с холивудския красавец Орландо Блум.

От наличните кадри се вижда как актьорът от „Властелинът на пръстените” и „Карибски пирати”, чудесен в тъмносин смокинг, подава джентълменски ръка на прелестната си жена, която се движи като богиня на червения килим, облечена в дълга рокля цвят бордо. Ангелчето на Victoria’s Secret пък демонстрира с вкус биологичните си дадености - перфектни бедра, бюст и лице, без никакво притеснение, от което забележимо омагьосан е нейният съпруг.

Появата на Кер на 70-тите награди Златен глобус в разкошната рокля, стилизирана със златни сандали, клъч и прическа като в класически Холивуд, остави без дъх и всички очевидци, строени на тълпи, за да снимат или получат автограф от своя любимец. Австралийската хубавица е едно от най-интересните звездни присъствия в модния космос, независимо дали дефилира по бански, разхожда коктейлна рокля или носи под ръка сладкия им двегодишен син Флин.









29-годишният модел преди време заяви, че със съпруга си са твърде заети, за да планират второ дете, което веднага се отрази от световната преса като вероятен проблем във взаимоотношенията им. Клюката за раздяла ставаше по-пикантна с всяка нова снимка на семейство Блум - обикновено рядко засечени заедно като двойка. Кер и Блум се ожениха официално на скромна церемония през 2010-та, като до скоро бяха неразделни, според фотодокументите. Така че липсата на единия от двамата в общата картинка наистина бе съмнителна, макар и възможните причините за това да са десетки.



Харесваме и двамата звездни персонажи, а заедно още повече, и ако съдим по вниманието, с което актьорът дарява половинката си, широката прелестна усмивка на Кер до него и излъчването й на обгръщана с любов жена, бракът им не е в опасност. Ако това обаче е умело прикривана драма, развръзката няма да закъснее. Ще бъде жалко, защото са много красиви и поотделно, и като двойка!
 

More All fashion