Следва

Бамбукови пръчки в градска среда

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Звездите в модната кампания на Versace са безспорната ни любимка Кейт Мос, канадската прелест Даря Вербови...

All fashion преди 11 години

Мъжката колекция Пролет/Лято 2013 JW Anderson

Мъжката колекция на бранда беше представена преди броени дни на седмицата на модата в Лондон. Изцяло вдъхновени от женския гардероб, дрехите на J.W. Anderson са по-подходящи за дамите, отколкото за мъжката половина. И е очeвидно защо. 

Къси панталони с широки крачоли завършващи с плисета, гащеризони без ръкави, рокли и дори ботуши до коляното с къдрички за разкош, бяха част от колекцията, която сериозно ни притесни с амбицията си да завземе и малкото останали типично женски неща.



Сами по себе си, моделите са симпатични и като изключим някои добри попадения като панталоните на ситно райе, тренча и някои прелестно скроени палта, определено са чудесни в контекста на дамския гардероб, но... Не си даваме роклите, и това е!

Виж цялата колекция тук>>

Кейт Мос в рекламната кампания на Versace пролет-лято 2013



Звездите в модната кампания на Versace са безспорната ни любимка Кейт Мос, канадската прелест Даря Вербови, горещата Джоан Смолс. Три категорични професионалистки, три топ модели, разпознаваеми и много обичани. В сребърно-златист тен, който идва малко в повече лично на нас, сякаш излети от бронз гръцки богини, Джоан, Кейт и Даря позират до други божества от плът и кръв - също толкова секси полуголи мъже в гладиаторски сандали.



Лейбълът е силен, фотографският почерк на Мерт и Маркус личи, но макар да обичаме всичко, облечено във Versace, специално тук не харесваме нито безизразното изражението, нито позите, които се е постарала да раздвижи Кейт Мос. На фона на Дяря и Джоан, в които има толкова топлина и живот, една от любимките на Джани Версаче през 90-те, е като че ли изгубила своята индивидуалност. Дали защото е твърде изморена или достатъчно преекспонирана, а може би и защото дрехите някак не пасват на стила й, добре познат на всички, но не сме впечатлени от това участие на Кейт Мос. Никак даже.



Виж всички снимки от кампанията на Versace тук>>

Почина креативният директор на PRONOVIAS



Мануел Мота почина едва на 46 години, като причините за смъртта му не бяха разкрити. Испанският дизайнер управляваше лейбъла цели 23 години. Той създаваше 3 колекции за една година - основна, луксозна и коктейлни и сватбени рокли.

„Семейството на PRONOVIAS загуби един от най-обичаните си членове”, сподели президентът на марката Алберто Палачи. „Ще го запомним с многобройните му колекции и ревюта, с неговия уникален талант. Мануел беше чудесен партньор, прекрасен артист и преди всичко - невероятен човек. Никога няма да го забравим”, допълни Палачи.

През годините Мануел Мота е създал много звездни рокли, една от които на супер модела Дутцен Крус през 2010-та. 

Жалко, че светът изгуби поредния великолепен талант! 

Жаклин Яблонски на корицата на Латиноамериканския Vogue



Облечена в стила на 70-те години, Жаклин застава пред обектива на фотографа Дейвид Ромър. Стерилизираната й коса, дело на Роландо Бошамп, и гримът й, направен от Кристиан Маккулоч, работят изцяло в нейна ползва. Но все пак нещо не е както трябва и това определено е студеното излъчване, примесено с доза стабилна фотообработката на краката, които изглеждат странно, неестествено разкрачени, а при по-внимателно вглеждане веднага установяваме, че единият съвсем липсва от картинката.

Определиха Мила Кунис като старомодна повлекана



И докато някои известни мъжки издания определят Мила Кунис за една от най-сексапилните жени на света, Ню Йорк Дейли я категоризира като най-старомодната повлекана. Папараци не спират да запечатват неглижирания вид на актрисата, която все по-често виждаме само по анцузи, без прическа и грим. И това никога не би било проблем, но за звезда, която е определяна за „Най” занемареното излъчване, не е за предпочитане.

От сутрешна разходка за кафе с гаджето й Аштън Къчър, до разходка на кучето и други излизания, забелязваме двойката в едни и същи аутфити, които включват суичер, развлечен анцуг, маратонки. За съжаление трябва да се съгласим с колегите за лошия вид на актрисата, която от ролята си в "Черен лебед" до днес е еволюирала в неподдържана и наглед мързелива млада жена. 

Виж още Double Trouble - Кунис с грим и без грим
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.