Следва

Емили Ван Камп от "Отмъщението" за ролята на жена, решена да отмъсти

Hot Point: Тя е адски секси. И носи името Риана!

Тя работи здраво, забавлява се много и никога не се извинява за нищо... 

People of art преди 11 години

Риана се разкри на страниците на списание Complex, въпреки че може би не непременно по начина, по който й се искаше, и отново побърка всичките си фенове с изключително горещите си снимки. Тя позира и умерено разсъблечена, и откровено гола, но излъчването й е толкова естествено и уверено, че веднага замълчаваме пред очарованието на това барбадоско чудо!

В интервюто за списанието тя говори за склонността си към снимането... или ако трябва да сме по-точни склонността си към самоснимането и дори дава практични съвети за това как да използваме по най-добрия начин Instagram. (бел.ред. Въпреки че, ако всички изглеждахме като нея, едва ли щеше да ни се налага да ползваме, каквато и да е било програма...)

Но най-интересният момент на интервюто идва към края, когато репортера я пита за заблудата, която носи песента им с Крис Браун ("Nobody’s Business") и всъщност тя му отговаря точно по този начин. Връзката им с Крис все още не е ничия работа! 













 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра