Следва

Един от oбещаващите таланти на съвременната прогресив и електро хаус сцена Deniz Koyu пристига у нас

Кампания на БНТ – 140 години от гибелта на Васил Левски

Екипът на "По света и у нас" започва телевизионна и интернет кампания по повод 140 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски...

 

Events преди 11 години

Екипът на "По света и у нас" започва телевизионна и интернет кампания по повод 140 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски.

Всеки може да се присъедини към нея, като хареса фейсбук страницата "Васил Левски - 140 години жива идея за свобода", изписана на кирилица. Там екипът на проекта ще публикува интервюта с учени, интелектуалци, творци, както и с много от потребителите и зрителите. Достатъчно е хората, които знаят да разкажат нещо любопитно или непознато за Апостола.

БНТ се надява интересните и любопитни коментари, истории или видеа да се превърнат в репортажи. За обществената телевизия е важно да се види образа на Васил Левски и през погледа на децата. Кауза, за която си заслужава да се обединим!

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.