Следва

Editors' Choice - Лукс неща от разпродажбите - какво ще си купим от голямото намаление на 2013

Ново сътрудничество - H&M и тенис звездата Томаш Бердих ще правят колекция

Само преди часове шведският моден гигант H&M, Hennes & Maurtiz обави официално, че е подписала дългосрочно...

All fashion преди 11 години

Само преди часове шведският моден гигант H&M, Hennes & Maurtiz обави официално, че е подписала дългосрочно партньорство със световната тенис звезда Томаш Бердих. 

Роденият в Чехия тенисист, който в момента е под номер 6 в световната ранглиста, ще бъде посланик на H&M не само на корта, и ще работи тясно с дизайнерския екип на марката върху уникална тенис колекция, която ще бъде представена в магазините по-късно тази година.

Томаш е един от най-ярките таланти в популярния спорт, но също така притежава и интерес към модата и стила, което го прави идеален партньор на H&M.

„Изключително съм развълнуван от това партньорство. H&M предлага дрехи, които са младежки, интересни и лесни за носене – точно каквито трябва да бъдат според мен. Харесвам модата и е чудесно да имам помощта на марката, с което съм убеден, че заедно ще подготвим прекрасна колекция”, смята звездата Томаш Бердих.

„Щастлив съм да приветствам Томаш в семейството на H&M. Той е изключителен играч, освен това се интересува от стил. Нетърпеливи сме да започнем съвместната си работа, да го виждаме облечен в H&M на корта, да проследим съвместната ни колекция в магазините на H&M по целия свят”, споделя пък Карл-Йохан Першон, главен изпълнителен директор на H&M.

27-годишният Бердих е един от най-следените играчи в професионалната тенис лига. Освен че е под номер 6 в световната ранглиста, сред най-големите му успехи се нарежда финалът на Уимбълдън през 2010 г., побеждавайки Роджър Федерер и Новак Джокович, а през 2012 г. е в основата на победата на чешкия отбор в купа „Дейвис”.
 

More All fashion