Следва

Винаги на място - черните обувки с ток и заострен връх

Най-желаният ерген: Принц Хари!

Малкият брат на принц Уилям флиртува и кара хеликоптери Апачи с еднаква увереност...

All fashion преди 11 години

Британският принц Хари беше обявен за най-желания ерген в света, изпреварвайки звезди от спорта и киното, сред които Джордж Клуни и Джак Никълсън.

Малкият брат на принц Уилям, който в момента се намира на мисия като пилот на военен хеликоптер в Афганистан, оглави класацията на 40-те най-желани ергени в света на американското списание "Таун енд Кънтри". Той изпревари най-известните ергени в Холивуд Клуни и Никълсън.



"Малкият брат на принц Уилям флиртува и кара хеликоптери Апачи с еднаква увереност", съобщи списанието си в коментар за 28-годишния принц. В класацията са включени още няколко европейски кралски особи, сред които гръцкият принц Филипос, внукът на Грейс Кели принц Пиер Рение Стефано Казираги от Монако, шведският принц Карл Филип и белгийският принц Амедео.



В класацията попадат и редица спортни звезди, сред които голфърът Адам Скот, състезателят по американски футбол Тим Тебоу и бейзболната звезда Джеръми Лин. Добре представени са и децата на големи звезди - четиримата сина на певеца Брайън Фери Мерлин, Айзък, Отис и Тара, синът на Арнолд Шварценегер Патрик, синът актьор на Клинт Истууд Скот, бившият приятел на Тейлър Суифт Конър Кнеди, пише БГНЕС.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.