Следва

Деми Мур релаксира на плажа в Мексико до загагадъчен млад мъж

Mега секси - Меган Фокс позира съблечена и прелестна за Esquire

От последната корица на красивата актриса Меган Фокс за мъжкото списание Esquire е трудно да предположим, че...

Други преди 11 години

От последната корица на красивата актриса Меган Фокс за мъжкото списание Esquire е трудно да предположим, че фината секси 26-годишна звезда е родила съвсем наскоро и толкова бързо е възвърнала стройната фигура, достойна за червения килим.

Припомняме, че през октомври Фокс роди момченце от своя колега и съпруг Браян Остин Грийн, което кръстиха с благозвучно име Ноа Шанън Грийн.

Мега секси, Меган позира, стилизирана в черно-бял контраст, великолепни рокли и изключително дантелено бельо, за малко мръснишка, но естетически добре направена сесия за изданието и споделя в откровено интервю за новата си роля, тази на любяща млада майка, самочувствието и разкрива тайните на своя балансиран живот.

Освен заради амплоато й на майка, през последните месеци в пресата актрисата от „Трансформърс” се коментираше ожесточено и заради решението й да махне прочутата татуировката на Мерилин Монро, станал през годините на кариерата й част от нейния имидж. Защо вече ликът на иконата не е върху тялото на Фокс, за тайнството на красотата и още споделени лични неща, научаваме в интервюто, което представяме накратко:



За определението секс символ, което често слагат до името й
Този образ ме направи безпомощна. Той засенчи личността ми - хората не виждат нищо друго в мен, освен секс символа. Бях никой, бях само снимка.

За грижата за красотата

Не пия лекарства, не обичам алкохола. Харесвам ми усещането да мога да контролирам сама тялото си, а не някакви стимуланти да правят това, вместо мен.

За Мерилин Монро
Започнах да чета много за Мерилин Монро и установих колко труден и объркан е бил животът й. Затова не исках да бъда жигосана с нейната съдба, аз имам реална визия за бъдещето си.

Мерилин не е била силна личност, тя е нещо като Линдзи Лоън днес. Актриса с талант, на която обаче не може да се разчита, която не вдъхва доверие на хората. Жена с потенциал, която просто го е пропилявала.


За новия идол
Ава Гарднър. Ето една жена, която има власт. Тя е имала всичко, което е искала, и е казвала онова, което мисли, което й е на сърцето. Откровена и смела. 









 

More Други