Следва

Gucci стопля с астраган и мъжественост

Рокля любимка: Моделът Natasha на Isabel Marant, пролет-лято 2013

Доказателство за афинитета на звездите с готин стил към роклите Isabel Marant са следващите три снимки, от които...

All fashion преди 11 години

Видяхме я и секунди след това роклята Natasha от колекция пролет 2013 на Isabel Marant стана нашата нова любимка.

С едно рамо, късо колкото си иска, с бродерии на цветя в червено-черната гама, това разкошно творение на дизайнерката с бохемска душа, изглежда великолепно в контекста на идващия пролетно-летен сезон - лесно за обличане и събличане, още повече за носене, безкрайно красиво, много френско и адски секси.

Бихме я носили с кеф на коктейл с високи до небето обувки, класически, в черно или червено, с ниски гладиаторски сандали или на босо с точно толкова якия напоследък каубойски ботуш.

Предвиждаме, че роклята Natasha няма да бъде само наша любима дреха, очакваме сериозни звезди в модния и кино небосклон да й отдадат заслужена чест, сред тях почти убедени сме, ще бъдат Сиена Милър, Кейт Мос и Кейт Босуърт, които са сред най-големите поклоннички на марката.

Доказателство за афинитета на звездите с готин стил към роклите Isabel Marant са следващите три снимки, от които бременната Милър, наскоро разведената Кейти Холмс и чудесната Джесика Алба носят своите любимки по най-добрия начин.


Сиена Милър, тук все още бременна, носи любимите си боти Isabel Marant и рокля от колекция на дизайнерката, която й стои прекрасно на симпатичното коремче. 


Сред големите почитатели на Isabel Marant е Кейт Холмс, която носи фантастична рокля в хипи принт, отново с боти, този път на Rag&Bone


Роклите на френската дизайнерка страшно много отиват и на стила на Джесика Алба, актрисата има завиден стрийт стайл усет. Роклята от деним е комбинирана с кубинки с връзки - много готино решение. 
 

More All fashion