Следва

Какво ново - Кара Делевин е новото лице на Yves Saint Laurent?

Кампаниите: Dolce&Gabbana и цялата сициалианска фамилия

Снимките са толкова красноречиви, че можеш да ”чуеш” кавгите, смеха и диалозите на високи децибели от цялата...

All fashion преди 11 години

Отвъд скандалите покрай финансовите неуредици на собствената им компания, обвиненията в данъчни измами и честото им предозиране с ексцентризъм, Dolce&Gabbana за пореден път доказаха, че са много силни като творци.

Креативното дуо на италианския лейбъл Доменико Долче и Стефано Габана са направили изключително добра кампания, която да рекламира колекцията им пролет-лято 2013, като към солта и пипера (имаме предвид впечатляващите участия на Бианка Балти, Моника Белучи и Бианка Брандолини за пореден път) двойката е добавила и още една подправка - автентичните сицилианци и въобще целия дух на острова.

Обсебени от това легендарно място, както пролича и в мъжката им колекция, представена само преди дни в Милaно, Долче и Габана викат пак тайфата млади и стари местни, за да създадат цялата атмосфера на Сицилия. Всъщност вдъхновението тук, стилизирно чудесно от Стефано, и режисирано също толкова успешно от Доменико, идва от филма на Лукино Високнти „Земята трепери”/ La terra trema от 1948-ма година, в който прочутият режисьор разказва за живота на сицилианската рабтническата класа, разчитайки изцяло на непрофесионални актьори.

Снимките са толкова красноречиви, че можеш да ”чуеш” кавгите, смеха и диалозите на високи децибели от цялата голяма, емоционална и сплотена фамилия. 




















 

More All fashion