Следва

Круши, запечени със синьо сирене

17 януари, четвъртък - Кейт Босуърт

Крехката актриса Кейт Босуърт и годеникът й - режисьорът Майкъл Полиш, са сред специалните гости на фестивала...

All About Life преди 11 години

Крехката актриса Кейт Босуърт и годеникът й - режисьорът Майкъл Полиш, са сред специалните гости на фестивала за независимо американско кино Сънданс, който ще се проведе от днес, 17-ти, до 27-ми януари, и ще включва 119 пълнометражни филма.

Босуърт, пристигнала в компанията на любимия си още вчера за откриването, изглежда фантастично елегантна в палто в цвят горчица и черна основа от кожен панталон и много тесен топ.

Емблематичното русо на звездата, заедно с порцелановата й кожа, се съчетават чудесно с кораловото червило като акцент и добрия грим на лицето. Обувките са черни, остри и високи, а актрисата е перфектна до последен детайл, както винаги.


 
Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 1 ден

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.