Следва

Гурме Минестроне

Назаем ни взеха

Свежестта на софийските пазари ни вдъхнови за обстоен фоторепортаж от два месеца насам. Стартирахме от...

All About Life преди 16 години

Свежестта на софийските пазари ни вдъхнови за обстоен фоторепортаж от два месеца насам. Стартирахме от Граф Игнатиев още в ранния месец Януари, след което Иван Вазов и Славейков през Февруари, Ситняково и Женски.

Явно цветността им е заразна и ето как тя изгря и на страниците на други български медии. В случая Априлския брой на Amica (на снимката горе).





Следващият Вторник виж нов репортаж от рубриката "Софийски потайности", а дотогава пий портокалов сок и се усмихвайте широко.

ViewSofia

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.