Следва

30, 40 и 50% намаление във ViewSofia Shop

Истински готини мъже в колекцията на Prada Есен/Зима 2013/14

Видяхме удобни дрехи, които съчетават casual визията с елегантен привкус. Пуловери над ризи и якета с класически силуети обобщаваха мъжките закономерности за Есен/ Зима 2013-2014. Цветовете основно преливаха от 

All fashion преди 11 години

Модата е точно това, което искаме да носим. Тя е колаборация между нас самите и света около нас. Мъжката колекция на Prada есен-зима 2013/14, показана на седмицата на модата в Милано, е ясното доказателство за това.

Видяхме удобни дрехи, които съчетават casual визията с елегантен привкус. Пуловери над ризи или якета с класически силуети обобщаваха мъжките закономерности за за следващите Есен/ Зима. Цветовете основно преливаха от синьо и червено към тихите черно и кафяво. Харесва ни идеята колко невероятни могат да бъдат на пръв поглед обикновените и простички неща.

Обърнахме особено внимание на обувките, които впечатляват с интересен грайфер на подметката. Определено идея, която печели симпатиите ни.














 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 55 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.