Следва

Шоколадовият Буда Carl Cox идва отново в България

Визаж навърши 18! Партито в 18 кадъра

Рожденият ден на модна агенция Визаж бе отпразнуван с грандиозно парти в столичен клуб...

People of art преди 11 години

Рожденият ден на модна агенция Визаж бе отпразнуван с грандиозно парти в столичен клуб. Президентът на агенцията Жени Калканджиева събра екипа си, бивши и настоящи модели, журналисти и приятели, за да отпразнуват пълнолетието на агенцията й заедно. Тя беше сияйна както винаги и безкрайно щастлива от случващото се.

На купона присъстваха продуцентът Андрей Арнаудов, водещият Мартин Карбовски, Емил Кошлуков, актьорът Мариан Вълев, моделките Антония Петрова, Олга Модева, дизайнерките София Борисова и Жана Жекова и много приятели.

Гостите бяха стилни, но без особени изненади в облеклото. Повечето от тях бяха заложили на традиционното черно.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха Ангел и Моисей, YoungBBYoung, Alex Sander и певицата и тв водеща AV. А организаторите от столичното заведения бяха сложили доста провокативен надслов на партито “Shhhhh... Don't tell my girlfriend”. 

Ето как протече партито:



































More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра