Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21 - 27 януари

Дизайн за вдъхновение: Нещо старо, нещо синьо

Този уникален апартамент, забелязан в списание Mi Casa, се намира само на няколко крачки от парк...

All About Life преди 11 години

Този уникален апартамент, забелязан в списание Mi Casa, се намира само на няколко крачки от парк Ретиро в Мадрид и е чудесен пример за баланс между история и съвременност.

Преобразяването на тази къща е голямо предизвикателство за интериорните дизайнери, но те се справят чудесно със задачата да запазят архитектурните характеристики на помещението, без да изпускат от поглед модерността в нейния по-широк смисъл.

Сградата е построена в началото на 20 век с типологията на тази епоха, стени от плътни тухли и гранитни блокове, а функционалността й е била на склад преди собствениците да вземат решението за промяна. През цялото време те работят в тясно сътрудничество с архитектите, за да постигнат реформа, която да запазва оригиналната същност на жилището, подчертавайки структурните бижута от епохата - первази, врати, куполи и арки от тухли.

С общи усилия в интериора е постигната добра и оптимистична промяна, осеяна с уникални детайли. Холът, трапезарията и кухнята, както и мазето, където са разположени спалните, показват категоричен декор на едно помещение в настоящето, но щедро погалено от миналото!




















 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.