Следва

Френският символ - Saint Laurent

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Хубавата кампания на Роберто Кавали за пролетта и лятото на годината дължи качествата си на няколко основни...

All fashion преди 11 години

Колекцията Pre-Fall 2013 на американците Tibi

Нюйоркската Tibi показва силна pre-fall 2013 колекция, в която сякаш виждаме малко по-достъпните версии на великанските брандове от типа на Jil Sander или Celine.

Правим и изричната уговорка, че не става дума за копиране, нито за буквално "взимане" на идеи, а по-скоро за едно добре пресъздадено искрено възхищение, с добавка малко принт, ала градски графит, малко цвят, малко спортни елементи и много приятно чувство за свобода и носимост на моделите.

Главно - добре скроени сака, поли и обемни блузи, но и къси панталонки, мини, елеци, блузони.



Скай Ферейра за Saint Laurent





Eди Слиман избра изключителната Скай Ферейра за лице на Saint Laurent каталога за Pre-Fall 2013. И сътвори резултатът, който виждаме.

Всичко тук>>

Кампанията на Roberto Cavalli пролет-лято 2013



Хубавата кампания на Роберто Кавали за пролетта и лятото на годината дължи качествата си на няколко основни причини. Първо, вярна е на първородната идея - предизвикателна и секси женственост, с много и главно животински щампи и достатъчно блясък. Второ, неизбежно е да се признае добрият избор на дизайнера в избора на лица - Изабели Фантана, Малгозия Бела и Суи Хе са блестящи в ролята на Жената-Кавали в най-добрия смисъл, и още - Марио Тестино е перфектният изпълнител на кадрите, просто защото прекрасно умее да улови духа на всяка поръчка, а тук тя е изобилие, богатство, копринена красота, хищническа агресия и лукс, елементите-белези на които присъстват във всеки кадър.

Виж още от кампанията тук>>

Шахматната рокля на Джесика Алба



Жадувахме да видим някой от моделите на Louis Vuitton за пролетта на 2013 на живо, на съвсем действително събитие и в най-добрата му компания. А тук тя е прекрасната Джесика Алба и нейният неповторим начин да носи съвършенство като това. Събитието е афтър партито на Warner Bros по време на наградите Златен Глобус, а останалото са роклята, деколтето, обувките, пликът, прическата, гримът. Мда, това е.

Цветовете на Gucci



Поредната силна кампания за предстоящия сезон е подписана с Gucci. Аня Рубик и Кармен Педару са героините в поредицата изискани кадри, леко напомняща отминалата 1990, когато начело на марката стоеше Том Форд, лице беше Амбър Валета, а за промо-снимките отговаряха Марио Тестино и Карин Ройтфелд.


Gucci, 90-те години

Този път за модната политика на бранда отговаря Фрида Джанини, а автори на фотосесията са Mert&Marcus. Моделите носят едноцветни ансамбли с очевидно седемдесетарско звучене и това освен че много им отива, обещава силен сезон за луксозната италианска модна къща.
 
Виж снимиките тук>> 
 

More All fashion