Следва

Сиена Милър великолепна до бащата на детето си Том Стъридж

Маратонките на Раф Симънс. За adidas

Трейнърите са убийствени. Общо взето покриват тренда - удобни, с ярък акцент и сложни шевове и акценти, но...

All fashion преди 11 години

Трейнърите са убийствени. Общо взето покриват тренда - удобни, с ярък акцент и сложни шевове и акценти, но откровено ни хареса това, че се отличават, без да губят грам от елегантността си. Безпогрешно разпознаваеми, фантастично шик. Затова и толкова се радваме на премиерата им.

Колекцията спортни обувки на дизайнера е специално за спортната марка adidas. На започналата онзи ден Седмица на мъжката мода в Париж Есен/Зима 2013, моделите на творческия шеф на Dior разхождаха елегантните му градски дрехи в компанията на точно тези убийствени шпайкове, до един с контрастни подметки или много ярки детайли.

Моделите на Симънс за adidas са 5, и единственото тъжно в случая е, че май ги няма в женска номерация.
Независимо от изключителната отговорност и натовареност на белгиеца в Dior и сериозните му занимания, свързани със собствения му лейбъл /ревюто му бе закриващо в първия ден на седмицата/, той намира време да прави емблематични лимитирани серии и за избрани спортни марки /наскоро бе премиерата на колекцията му кецове за Asics/.





И това е жестоко!
 
Още за мъжката колекция есен-зима 2013/14 на Симънс очаквайте по-късно днес в обзора на Мъжките седмици на модата в Милано и Париж. 
 

More All fashion