Следва

Помощникът за месо - тиган от Zepter

СПЕЧЕЛИ тиган от Zepter!!! Aгнешки пържоли с гъби

С тази рецепта стартираме една фантастична инициатива с Zepter Бъргария, която може да ти донесе в кухнята най-добрият подарък за приготвяне на месо - тиган с кодовото име TP-020-24-LS

Food преди 11 години

С тази рецепта стартираме една фантастична инициатива с Zepter Бъргария, която може да ти донесе в кухнята най-добрият подарък за приготвяне на месо - тиган с кодовото име TP-020-24-S / научи повече за него тук>> / .

 

Продукти (4 порции):


Агнешки пържоли 12 бр.
Пресни гъби 300 г
Зехтин 4 супени лъжици
Чесън 2 скилидки
Сол
Черен пипер
Сухо бяло вино 1 чаша
Бульон 100 мл
Масло 20 г
Нарязана на ситно
мащерка 1 супена лъжица
Брашно 1 супена лъжица
Доматено пюре 1 супена лъжица
Нарязан на ситно
магданоз 1 супена лъжица


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Измийте, почистете, подсушете и нарежете гъбите. Сложете много малко мазнина и нарязана скилидка чесън в тиган 0.9 л (TF-009-20-S).

Включете котлона на средна степен, (стрелката на термоиндикатора трябва да е в зелената зона). Сложете гъбите в тигана и ги пържете 3-4 минути. Подправете на вкус. Добавете магданоз и дръжте на топло. Загрейте тиган 2.0 л (TF-020-24-LS) на средна степен на котлона, (стрелката на термоиндикатора трябва да е в зелената зона). Печете агнешките пържоли за 2-3 минути от всяка страна, първо можете да сложите малко зехтин и скилидка чесън. Преместете от котлона пържолите и ги дръжте на топло. Добавете вино и го оставете да кипне. Смесете студен бульон, доматено пюре и брашно.

Задушете на ниска степен на котлона в тиган 2.0 л (TF-020-24-LS) за 10 минути, като от време на време разбърквате, после прецедете соса. Добавете маслото и гъбите и оставете соса да заври. Сервирайте пържолите с гъбите или сварените на пара зеленчуци.

Това ястие може да се приготви с всички видове крехки меса, например стек и пилешки гърди.

Изпрати ни нa
[email protected] своята рецепта за месо по избор, което можем да приготвим с този тиган според теб. Нека бъде придружена със снимка и цитиран източник. Пет от най-добрите ще публикуваме всеки делничен ден от предстоящата седмица. А един именно ще спечели и тиган TF-020-24-S.

Очакваме писмата ти до 27 януари включително заедно с трите имена, години, адрес и телефон за контакт.


 

More Food