Следва

Paris fashion week: Men. Или мъжете на есен 2013

Сиена Милър великолепна до бащата на детето си Том Стъридж

Много харесваме тази жена, топлото й интелигентно и елегантно излъчване, допълнено от великолепния й...

All fashion преди 11 години

Много харесваме тази жена, топлото й интелигентно и елегантно излъчване, допълнено от великолепния й бохемски стил. И въпреки че страдахме за красивата хармония между нея и Джъд Лоу, с когото имаха дълъг, прекъсван във времето романс, до по-младия от нея с четири години годеник, колегата й Том Стъридж, Милър изглежда щастлива и прекрасна няколко месеца след раждането на дъщеря им Марлоу.

Доказателство за това са снимките, направени дни след гостуването на актрисата на церемонията по връчването на наградите Златен глобус, придружавайки Том до Лондонския Royal Court Theatre, където любимият й играе една от последните си роли.

В тъмносин панталон, в ниски удобни боти до глезена, с топ в златно ламе и чудесно палто от кожа с косъм, изборът на аутфит на британската звезда от Factory Girl и Алфи подхожда чудесно на артистичния вид на младежа и татко на дъщеря й Стъридж.



Харесваме много и редуцираното й от грим натурално хубаво лице в традиционното за нея дълго каре с естествено рус нюанс, което актрисата не пропусна да украси с благородна усмивка лице в лице с любопитните фотографи.



Стъридж (27) и Сиена Милър (31 години) станаха родители през юли 2012-та, като връзката им започна само година по-рано след окончателната раздяла на знаменитата британка с Джъд Лоу. Двамата с Том са сгодени, но за сватба все още не се говори, колкото и да ни се иска да видим актрисата булка!
 

More All fashion