Следва

Кристина и Ваня от Bloom Theory и странните аксесоари, които правят

СПЕЧЕЛИ тиган от Zepter!!! Свинско филе с прясно мляко и листа от градински чай

Млечно свинско с ароматен чай и много вкусови качества - това звучи като истинско предизвикателство. Или поне на нас ни се стори така

Food преди 11 години

Млечно свинско с ароматен чай и много вкусови качества - това звучи като истинско предизвикателство. Или поне на нас ни се стори така. Нашите партньори от Zepter България ни доказаха, че не всичко е така, както изглежда. Освен неповторимия крехък вкус на свинското филе, приготвено по този начин, разбира се! Виж как се справихме ние, а за да наградим и твоя ентусиазъм, след като ни изпратиш интересна рецепта за приготвяне на крехко месо, може да получиш тиган Zepter.


Продукти (4 порции):

Свинско филе 600 г
Кромид лук 1 бр.
Чесън 1 скилидка
Листа от градински чай 4 бр.
Прясно мляко 500 мл
Нарязан магданоз 5 г
Сол и черен пипер



НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:


Похлупете съд 2.7 л (TF-027-24) и го поставете върху котлона, включете на средна степен на нагряване и го загрейте, докато стрелката на термоиндикатора достигне до зелената зона. Проверете температурата, като напръскате няколко капки вода върху дъното на съда, ако не залепнат за дъното, това означава, че е достигната оптималната температура. Поставете месото в съда и го гответе по 5 мин.от всяка страна. Използвайте ножа за зеленчуци (TZ-404), обелете и нарежете на кубчета кромид лука, обелете чесъна и почистете листата от градински чай. Добавете кромид лука, чесъна и листата от градински чай в съда. Покрийте съставките с прясното мляко и похлупете с капака. Гответе около 25 мин., на ниска температура, стрелката на термоиндикатора трябва да бъде в зелената зона. Отстранете месото и го поставете в друг съд на топло. Разбъркайте соса с Mixsy (VG-022-K), докато стане гладък. Нарежете на парчета месото и ги поставете в сервирна чиния (TF-986-24).
Овкусете със сол и пипер и залейте парчетата месо отгоре със соса. Сервирайте топло.


Изпрати ни нa [email protected] своята рецепта за месо по избор, което можем да приготвим с този тиган според теб. Нека бъде придружена със снимка и цитиран източник. Пет от най-добрите ще публикуваме всеки делничен ден от предстоящата седмица. А един именно ще спечели и тиган TF-020-24-S.

Очакваме писмата ти до 27 януари включително заедно с трите имена, години, адрес и телефон за контакт.





Чети още:

Aгнешки пържоли с гъби >>
 

More Food