Следва

Колекция Rosie For Autograph, подписана от един супер модел

Бельото на Роузи Хънтингтън-Уайтли се появи заедно с любовните сътресения във връзката й с Джейсън Стейтъм

Изключително популярна в последните дни е Роузи Хънингтън-Уайтли. И причината не е в обичайния папарашки...

All fashion преди 11 години

Изключително популярна в последните дни е Роузи Хънтингтън-Уайтли. И причината не е в обичайния папарашки интерес, а в линията секси бельо, която супер моделът пусна съвместно с гиганта Marks&Spencer /за втори пореден път/. Линията се казва Rosie For Autograph и е почти 100% обречена на успех. Колегите по света се надпреварват да я показват. Защото бившият модел на Victoria's secret по-добре от всички знае какво значи добро бельо и още повече - добър маркетинг на бельо.

"Ангелът" работи по колекцията със Сузи Дженкинсън - шеф-дизайнер на бельотo в M&S, като двете се стремят да направят колекцията достъпна и желана за всяка жена в навечерието на Свети Валентин.

Цветовете са преимуществено розови, има и телесни тонове, изобщо нежна и женствена колекция, създадена да се хареса максимално на жените по целия свят.



Виж избрани неща от колекцията на Роузи за M&S тук>>









Междувременно русата красавица не спира да фокусира стилистичен интерес и с обичайния си, съвсем ежедневен стил на обличане. Виждаме я в последните дни с перфектна комбинация от джинси, боти на ток, т-шърт и палто с косъм, и характерна и супер подходяща за Роузи федора в контрастен цвят. Лично ние забелязваме и чантичката в ръката й, на пръв поглед в съвършено различен стил, но де факто много подходяща.



Едновременно с непрестанните й появи, непрестанно се роят и слуховете за връзката й с Джейсън Стейтъм. Както и все по-често срещаният напоследък въпрос - ще посрещне ли красивата Роузи празника на влюбените с гаджето си? Или не. По непотвърдени данни, възможността двойката дотогава да е напълно бивша, е голяма. Джейсън и манекенката са имали грандиозен скандал по време на раздаване на наградите Златен Глобус преди дни, и по-специално на едно от афтърпартитата.



Според очевидци, на въпросното парти е станало пределно ясно, че Роузи мрази парти-поведението на Джейсън, и най-вече любовта му към чашката. "Тя смята, че приятелите му влияят зле и не желае да участва в излагациите му", твърди близък до двойката.



"Напоследък той все е навън с приятели и не се прибира по цяла нощ, което вбесява Роузи."

Самият актьор може и да не смята това за проблем, но от видяното на снимките, а те са съвсем пресни, Стейтъм прилича повече на поуморен гимназиален учител на средна възраст, отколкото на секс-символ и звезда от актьорския небосклон.



Какво точно се случва още е рано да се каже, но, че има някои сигнали за поемане на различни посоки у двамата известни в тази симпатична двойка, е съвсем очевидно.
 

More All fashion