Следва

Пръстен за нокът - странно и прекрасно бижу

Какво облече Мишел Обама за Президентската клетва вчера

Официалната церемония по встъпването в длъжност на новия стар американския президент Барак Обама бе...

All fashion преди 11 години

Официалната церемония по встъпването в длъжност на новия стар американския президент Барак Обама бе изключително тържествено и вълнуващо за всеки американец събитие. И не само американец. Точно защото очите и ушите на цялото земно кълбо бяха съсредоточени в онзи момент на просълзени очи и щастливи усмивки вчера, Първата дама Мишел Обама бе обект на обстойни стилистични изследвания и коментари.

Но тя много добре знае това. От видяното през четирите години стар мандат съдим, че Мишел Обама определено се старае да е за пример. Висока, със стегната фигура и изумително тънки глезени, тя не е спирала да демонстрира перфектно отношение към стила. 

А на официалното встъпване в длъжност на президента на САЩ и неин съпруг Барак Обама тя отново поработи за имиджа на институцията с великолепния си аутфит. С нова прическа с бретон, която й стоеше прекрасно Мишел умело асистираше на мъжа си в рокля и сако в морскосиньо на Thom Browne и колие на дизайнерката Кети Уотърмен.











След церемонията, включваща изпълнение на националния химн от поп кралицата Бионсе, Президентът Обама произнесе тържествената си реч за встъпването в длъжност, а по-късно вечерта новият пост бе отбелязан с грандиозен бал. И тук ролята на Първата дама бе главна, облечена в прекрасна рубинена рокля от любимеца й Jason Wu, която подчертаваше ръцете, раменете и гърба й. Цветът бе категоричен, докато лекотата на плата загатваше за женствеността й. 







Освен за семейство Обама, за младия дизайнер Ву, автор на голяма част от гардероба на президентшата, без съмнение започват нови интересни 4 години кариера. А заедно с обувките Jimmy Choo и ръчно изработените диамантени аксесоари от дизайнера на бижута Кимбърли Макдоналд, които видяхме върху Мишел снощи, червената рокля на Wu ще бъде част от Националния архив, където ще се пази за поколенията.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 50 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.