Следва

URBAN Град

Шакира роди! Дари Пике със син, кръстиха го Милан

Малкият Милан се появи на бял свят на испанска земя, в 22.36 часа българско време на 22 януари...

People of art преди 11 години

Колумбийската певица Шакира дари защитника на Барселона Жерар Пике с първороден син. Малкият Милан се появи на бял свят на испанска земя, в 22.36 часа българско време на 22 януари. Пълното име на детето на звездната двойка ще е Милан Пике Мебарак, като по този начин ще носи фамилиите и на двамата си родители. Сайтът на певицата съобщава, че името "от славянски означава мил и любящ", а при древните римляни - "трудолюбив". Съобщава се, че малчуганът е с тегло 2,9000 килограма. Освен това, детето с раждането си веднага е станало член на футболния клуб "Барселона", за който играе баща му.

Според в. "Паис" Шакира е поискала да роди с цезарово сечение. Тя поискала също и изцяло женски медицински екип.

Преди няколко седмици Пике се пошегува с феновете, след като обяви в социалните мрежи, че е станал татко. След като "новината" бе разпространена от световните агенции, звездата на Барса призна, че всичко е било в името на доброто настроение за Деня на шегата в Испания. Сега обаче всичко е реално и двамата родители се радват на малкия Милан.

Любовта на поп звездата и футболиста датира от 2011 г.. Тогава Шакира се впусна във връзка със 10 години по-младия от нея Пике, месеци след като прекрати дългогодишните си отношения с Антонио де ла Руа.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра