Следва

23 януари, сряда - Летисия Каста

СПЕЧЕЛИ тиган от Zepter!!! Пилешки гърди с морковени талиатели

Гениална хрумка - морковени талиатели... и пилешко. Звучи вкусно, здравословно и адски интересно. остава само да успеем да го приготвим лесно и всичко ще е перфектно!

Food преди 11 години

Гениална хрумка - морковени талиатели... и пилешко. Звучи вкусно, здравословно и адски интересно. остава само да успеем да го приготвим лесно и всичко ще е перфектно!
Със сигурност ще имаш нужда от помощник - тиган Zepter, който може да бъде твой, ако споделиш една таква гениална хрумка с месо. Успех!



Продукти (4 порции):


Пилешки гърди 4 бр.
Моркови 8 бр.
Зехтин екстра
качество 20 мл
Чесън 1 скилидка
Нарязан на ситно
магданоз 20 г
Сол и пипер


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:


Почистете морковите и ги нарежете на дълги, много тънки ленти, подобни на талятеля. Сложете морковите в съд 2.2 л (TF-022-16), добавете ½ чаша вода и покрийте. Включете котлона на средна степен, (стрелката на термоиндикатора трябва да бъде в зелената зона). Тогава намалете котлона и варете морковите още 3-4 минути. Изключете котлона и оставете морковите в затворения с капака съд. Загрейте Куадра грилер с капак 2 л (TQ-2023), като включите котлона на средна степен. Печете пилешките гърди в грилера за 7-8 минути от двете страни (до златисто кафяво). Нарежете пилето на ленти. Сложете морковите в сервирна чиния (TF-985-24) и поръсете с чесън и магданоз, които са нарязани на ситно и смесени.
Отгоре сложете лентите пилешко, посолете на вкус и сипете няколко капки зехтин.
Сервирайте топло.

Пилешките гърди трябва да бъдат добре сготвени.


Изпрати ни нa [email protected] своята рецепта за месо по избор, което можем да приготвим с този тиган според теб. Нека бъде придружена със снимка и цитиран източник. Пет от най-добрите ще публикуваме всеки делничен ден от предстоящата седмица. А един именно ще спечели и тиган TF-020-24-S.

Очакваме писмата ти до 27 януари включително заедно с трите имена, години, адрес и телефон за контакт.




Виж още: 

Свинско филе с прясно мляко и листа от градински чай
>>


Aгнешки пържоли с гъби
>>
 

More Food