Следва

Очите ни харесват така... Много, много очна линия

Editors' choice: СПА процедура от RIU Pravets Resort

 Нашето бягство от света се намира на 50 километра от София и се крие в любимия ни Riu Pravets Resort...

Body преди 11 години

Тази седмица ще се отдадем на заслужени глезотийки, които са си само за нас. Наслаждаваме се напълно на времето прекарано в СПА центъра- разположени удобно на масата за масаж или в джакузито, или в сауната, или в бюти салона, или ..всичко накуп! Нашето бягство от света се намира на 50 километра от София и се крие в любимия ни RIU Pravets Resort.


Ярослава

Обожавам водата, въпреки че не съм водна зодия. Чувствам се добре, когато плувам или просто прекарвам времето си в джакузи или вана с мека пяна. Времето на релаксация си е само мое и се гмурвам в дълбините на басейна. Мога да прекарам и часове във вода, а после ще разнообразя с арома парна баня, което ще бъде перфектен завършек на релаксиращия ми ден.


Пламена

Масажи, масажи и само масажи! Искам от всички и по много. Любими са ми лечебните и анти- целулитните, но не пропускам и тези с шоколад и портокал, например. Харесва ми, че в РИУ Правец има луксозна стая, където ще мога да получа истинско върховно изживяване на високо ниво.


Антония

Мога да прекарам в сауната с часове. Безкрайно приятно ми е да стоя в горещата стая само по кърпа. Доставя ми нечувано удоволствие, освен това влияе благоприятно на фигурата ми. Бюти програмата ми задължително приключва в козметичния салон, където ще си направя маникюр и педикюр.


Гергана

Най-голяма нужда имам от лакониума, където на 40/45 градуса ще се отдам на детоксикация на организма ми и интензивно потене. Намаляването на стреса е точно това, за което мечтая в края на работната седмица и съм щастлива, че мога да го получа в красива и уютна обстановка. След което, ще си доставя допълнителна доза удоволствие във фризьорския салон, където ще изляза с добре оформена коса.




RIU Pravets Resort ни предлага и неустоимо предложение на цена 168 лева, за която получаваме една нощувка, полупансион за двама с включена закуска и вечеря, безплатно ползване на СПА услуги, като басейн, фитнес, парна баня, лакониум, солна парна баня и други. За децата е безплатно!
*цената е само за дните 25 и 26 януари!



 

 

More Body