Следва

Б като Библия, Б като Блог

Бионсе вече има личен блог

Би последва стъпките на най-добрата си приятелка Гуинет Полтроу и си направи собствен блог под името "The Beyhive Blog...

All fashion преди 11 години

Дали Бионсе не е новият Джеймс Франко или...? Певица, актриса, продуцент... наскоро тя анонсира завръщането на Destiny’s Child, пусна тийзър на документалния филм, който режисира за себе си за HBO, съпруга е на най-богатия рапър в света и междувременно е майка на Блу Айви Картър, но всички тези занимания явно изобщо не й стигат.

Би последва стъпките на най-добрата си приятелка Гуинет Полтроу и си направи собствен блог под името "The Beyhive Blog", в който да споделя със своите фенове всичко, което я вълнува. Самата тя казва: "Това ще е моят начин да показвам на света всички вдъхновяващи неща, с които се сблъсквам всеки един ден."

Самият блог е визуално красив, с ярки графики, богата образност и изпълнен с много, много вдъхновение, което идва не само от любимите хора на Бионсе, но и от любимите й продукти. Признаваме си, и на нас много ни харесаха изборите, които тя е направила в някои онлайн шопове и музиката, която звучи.

 "Това е само началото, има още толкова много какво да покажа. Останете на вълната, за да не пропуснете нещо." - допълва още Бионсе в изявлението си. И ние обещаваме, че ще сме там, защото вдъхновението й е заразно. Така че, вече чакаме за още!


 

More All fashion