Следва

Чудно хубавата колекция Ulyana Sergeenko пролет 2013 на Paris Haute Couture

Какво ново - H&M с първо pret-a-porter в Париж през февруари

Както съобщава WWD, ревюто ще се проведе на 27 февруари в Музея на Роден - на подиума, на който са представяли...

All fashion преди 11 години

Шведската марка H&M обяви, че ще участва на седмицата на модата в Париж за пръв път от създаването си. Дизайнерите на масовия бранд ще покажат произведенията си за сезон Есен/Зима 2013/2014 и ще се наредят до други емблематични популярни брандове, които демонстрират колекциите си на най-важните модни форуми в света. TopShop, River Island и Whistles отдавна дефилират на подиумите на модните седмици, в техния случай на Лондонска територия.

Както съобщава WWD, ревюто ще се проведе на 27 февруари в Музея на Роден - на подиума, на който са представяли колекции френските модни къщи Dior и Yves Saint Laurent. За H&M участието в Париж, както и колаборациите с брандове като Lanvin, Maison Martin Margiela, Stella McCartney, Marni и Versace, които отблизо следим, са отличен начин за фокусиране на вниманието върху усилията за доближаване на масовата мода до най-добрите образци на това изкуство.

"Ние сме във възторг от новата си колекция, затова искаме да я покажем на всички"
, казват още от марката.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.