Следва

Just like this: Оливия Палермо в секси къс деним през зимата

Усещане за съвършенство, или Valentino на Paris Haute Couture

Тюл и коприна влизат в красиво противоречие за надмощие, където има само победа и тя е за марката, която доказа за пореден път съвършенство, в което жената е романтична, чувствена и...

All fashion преди 11 години

Ревюто на марката Valentino в Париж, може да се опише като красив разказ с преплетени една в друга истории за божествено излъчване. Самият г-н Валентино излезе на сцената за да поздрави виновниците за тази прелестна колекция, а именно Мария Грация и Пиерпауло Пичиоли, които заслужено получават аплодисменти през последните пет години. Двойката продължава убедително да издига бранда във висините като всеки сезон е грандиозен и удивителен. Колекцията пролет/лято 2013 обаче, се оказа особено празнична и пищна. Сякаш видяхме линия, очертаваща женската, светла и сложна модерна жена, която знае какво да облече.

Всяка рокля беше с различно внушение, но забелязахме продълговати нишки, наподобяващи тръбички, които заплитаха мрежа от цветя и спираловидни форми, а дори и напомнящи на клетка, в която красиво е „заключена” жената. Силуетите бяха разбира се, типичните за бранда тесни талии, но със сериозно и тежко звучене. Линията оживяваше в червено, черно, бяло и кремаво. Белите рокли изглеждат чисти, неосквернени и девствено любопитни към познание на света, докато тези в червено завладяват с магнетично и уверено чувство.

Тюл и коприна влизат в красиво противоречие за надмощие, където има само победа и тя е за марката, която доказа за пореден път съвършенство, в което жената е романтична, чувствена и грациозна.




















































































 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.